Over ons

Welkom bij Harry Maas Modeschoenen een waar familiebedrijf met een rijke historie in Heerlen. Sinds 1954 hebben wij met toewijding en passie hoogwaardige schoenen aangeboden en vandaag de dag staat de derde generatie, Ralph Maas, aan het roer.

Onze geschiedenis begon met de visionaire heer Harry Maas, die met enthousiasme de winkel oprichtte. Zijn nalatenschap werd voortgezet door Bert Maas, die dezelfde gedrevenheid deelde en het fundament legde voor het succes dat we vandaag genieten.

Bij Harry Maas Modeschoenen gaat het niet alleen om schoenen maar om een complete beleving van stijl, kwaliteit, en luxe. We hebben onze winkel gemoderniseerd met een eigentijds interieur en een gebruiksvriendelijke webshop, zodat we klaar zijn voor de toekomst en u optimaal van dienst kunnen zijn.

Of u nu op zoek bent naar de nieuwste modetrends, casual schoenen een paar voor op het werk of voor een feestelijke gelegenheid, bij ons vindt u altijd de meest uitgebreide collectie. Ons ervaren team staat klaar om u te verwelkomen in onze sfeervolle winkel, waar u op uw gemak schoenen kunt bekijken en passen.

Wij zijn er trots op dat we met ons goed op elkaar ingespeelde team altijd op de hoogte zijn van de laatste modetrends en met plezier met u meedenken. Voor kinderschoenen hebben we specialisten in huis die precies weten welke schoenen het beste passen bij welke voet en leeftijd.

Bij Harry Maas Modeschoenen kijken we vol vertrouwen naar de toekomst en nodigen u van harte uit om onze collectie te ontdekken. Of u nu een specifieke stijl zoekt of professioneel advies nodig heeft, wij staan voor u klaar.

Kom langs en ervaar de perfecte combinatie van mode en service bij Harry Maas Modeschoenen in Heerlen. 

Met vriendelijke groet,

Ralph & Kirsten Maas

Jolanda & Angela