Bel ons +31 (0)45 571 4473

(0)

Product was successfully added to your shopping cart.

Wild

Schoenen van Wild

In onze webshop vindt u de hippe kinderschoenen van het merk Wild. Wild is een Nederlands kinderschoenen merk en zijn goed in het ontwerpen en maken van hippe kinderschoenen met grote kwaliteit. De kindervoeten zijn vaak nog erg kwetsbaar en daarom is het van belang dat de kinderen goede en stevige schoenen dragen. De pasvormen van deze schoenen zorgen voor een optimaal en gezonde stand van de kindervoeten. Duurzaamheid en draaggemak staan bij dit merk centraal en dit wordt nauwkeurig getest.

De meisjes hebben vaak op jonge leeftijd hun eigen smaak en stijl ontwikkeld, de hippe meisjesschoenen van dit merk spelen hier goed op in. Diverse kleuren en unieke designs maken de sneakers en laarzen van dit merk geschikt voor elke meid. Jongens zijn vaak wat later met hun eigen smaak en stijl ontwikkelen maar ook voor de stoere boys heeft dit merk trendy schoenen in hun collectie. Vooral de gekke en uiteenlopende prints is waar dit merk zich mee onderscheidt van alle andere kinderschoenen.

Op zoek naar kinderschoenen met trendy kleuren, hippe designs, gekke prints en daarnaast een nauwkeurig getest draaggemak door de juiste pasvorm? Kies de kinderschoenen van het merk Wild! Bekijk hieronder onze collectie en ga naar kinderschoenen voor een overzicht van al onze merken.

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina