Bel ons +31 (0)45 571 4473

(0)

Product was successfully added to your shopping cart.

Voile Blanche

Schoenen van Voile Blanche

In onze webshop vindt u dames en herenschoenen van het Italiaanse merk Voile Blanche. “Out of the box” denken en voortdurend zoeken naar nieuwe uitdagingen is typerend voor dit schoenenmerk. Ze onderscheiden zich van de massa door bewust bezig te zijn met de trends en te kiezen voor goede en originele materialen die ze toepassen in hun vakmanschap. Kortom een merk die schoenen aanbieden met unieke designs, hoogwaardige materialen en een goede pasvorm.

Voornamelijk bestaat de collectie van Voile Blanche uit sneakers. De sneakers zijn alle verschillend van elkaar en hebben hun eigen sportieve of stijlvolle look. Studs, kreukel textiel, leer of een biocolor zool zijn verschillende details die in de schoenen verwerkt kunnen zitten. Hierdoor zijn deze schoenen voor veel verschillende gelegenheden te gebruiken en passen ze altijd bij uw look.

Kiest u voor een sportieve maar stijlvolle sneaker, dan kiest u voor Voile Blanche. Bekijk hieronder ons aanbod. Ga naar damesschoenen of herenschoenen voor een totaaloverzicht van al onze merken.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina