Bel ons +31 (0)45 571 4473

(0)

Product was successfully added to your shopping cart.

Superga

Schoenen van Superga

In onze webshop vindt u dames, heren en kindergympen van het merk Superga. Al ruim 100 jaar bestaat het van oorsprong Italiaanse merk Superga. In Turijn is de Superga-fabriek geboren in 1911. In het begin van dit merk, produceerde ze schoenen met gevulkaniseerde zolen. Na de oorlog kwam het merk met een nieuwe missie, hoogwaardige en kwalitatief goede schoenen in Italië aan de man te brengen. Het allereerste model van dit merk was de Superga Classic 2750, nadat dit een groot succes werd zijn er veel verschillende varianten van dit eerste model gekomen.

Platte zolen en een super sterke stof zijn kenmerkend voor deze gympen. Sierlijke, feestelijke, exotische en de meest aparte ontwerpen kunnen worden geprint op het stof. De gympen zijn voor heren, dames en kinderen te verkrijgen, in de meest verschillende kleuren en materialen. Casual of sportief, deze gympen kunnen onder vrijwel elke outfit gedragen worden. Deze comfy gympen zijn heerlijk te dragen tijdens een lange wandeling, een stap avond of dagelijks naar je werk.

Wij bieden gympen voor dames, heren en kinderen aan van het merk Superga. Ga naar dames- , heren- , of kinderschoenen voor een totaaloverzicht van onze merken.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina