Bel ons +31 (0)45 571 4473

(0)

Product was successfully added to your shopping cart.

Shoes Me

Schoenen van Shoesme

In onze webshop vindt u kinderschoenen van het merk Shoesme. Het Nederlandse merk brengt iedere collectie weer frisse modellen met aandacht voor kenmerkende details. Al sinds 1999 houden ze elke stap van het productieproces in eigen beheer, van het leer tot de zool wordt alles met de hand geselecteerd en gecontroleerd.  Ze maken zelf het concept en kiezen zelf voor het model. In Portugal worden de schoenen van Shoesme met de hand gemaakt en vervolgens gecontroleerd op de kwaliteit. Het streven van deze onderneming is elk jaar weer hetzelfde, “De beste schoenen maken voor de verschillende fases in de ontwikkeling van de kinderen”.

Voor jonge kinderen, van baby tot tiener, is het van belang dat ze een goede schoen hebben die hun steun geeft, dit voor de ontwikkeling van hun voetjes. Shoesme maakt schoenen van sterke en de beste materialen, met flexibele zolen voor de juiste steun. De modellen lopen goed en zitten perfect. Shoesme kiest voor een eigen concept per fase van de groei, met de beste kwaliteit en de meest trendy designs. Door de samenwerking met een vaste fabrikant, zal de pasvorm en kwaliteit niet per jaar afwijken. Daarnaast is Shoesme sponsor van War Child, zij vinden namelijk dat niet alleen de kinderen hier maar in alle landen recht hebben om veilig, gezond en zorgeloos op te groeien.

Wij bieden sandalen, sneakers en laarsjes aan van het merk Shoesme. Ga naar kinderschoenen voor een totaaloverzicht van onze merken jongens en meisjes schoenen.

Artikelen 1 tot 12 van 48 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 12 van 48 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4