Bel ons +31 (0)45 571 4473

(0)

Product was successfully added to your shopping cart.

Rapisardi

Schoenen van Rapisardi

In onze webshop vindt u damesschoenen van het merk Rapisardi. Het begon in 1959 heel bescheiden een klein familiebedrijf, een schoenenfabriek zoals je er altijd zoveel had in Italië. Sandalen, slippers en pumps werden met de hand gemaakt in het Toscaanse Florance, ze waren enorm populaire destijds. Zelfs in America werden de schoenen opgemerkt, het kleine fabriekje waar ze voorheen in zaten groeide tot een belangrijk Italiaans schoenenlabel.

In 55 jaar tijd heeft het merk zich ontwikkeld tot een krachtig merk, die een nog altijd groeiend aantal fans aan zich weet te binden. Wanneer je in een land als Italië nog een van de bekendste wordt en bent dan weet je dat je succesvol bent. De schoenen hebben een luxe en chique uitstraling met een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Weinig grote topmerken, kunnen deze elementen toevoegen aan de schoenen die ook nog eens zo binnen bereik van een groot publiek liggen.

De schoenen worden nog steeds met de hand gemaakt en specialiseert zich nog steeds in het maken van o.a. slippers en pumps die gemaakt zijn van traditionele materialen. Wij bieden slippers aan van het merk Rapisardi. Ga naar damesschoenen voor een totaaloverzicht van onze merken.

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina