Bel ons +31 (0)45 571 4473

(0)

Product was successfully added to your shopping cart.

Hispanitas

Schoenen van Hispanitas

In onze webshop vindt u damesschoenen van het merk Hispanitas. Hispanitas is een Spaans merk dat in 1991 opgericht is door Luiz en Carlos Chico de Guzmán. Zij waren afkomstig uit de derde generatie van een schoenmakers familie. Met dit merk wilde ze in de dagelijkse behoefte van de moderne vrouw voldoen. Dit is gelukt, door een distributienetwerk bij de Spaanse grens, distribueert dit merk nu modellen over de hele wereld. Ze hebben een duidelijke visie en een internationale aanwezigheid, zo wordt het merk in 50 verschillende landen verkocht.

Kijkend naar de laatste trends, wordt hun inspiratie opgewekt en aangepast aan hun waarden en persoonlijkheid. Om modieuze producten aan te bieden voor de moderne vrouw hebben ze familie tradities en vakmanschap weten te combineren met de laatste technologie waardoor ze nu kwalitatieve en comfortabele schoenen maken. De schoenen zijn voorzien van een dempende rubberzool en een zacht leren voering, dit zorgt ervoor dat ze zeer comfortabel zijn in het dragen. Naast goede materialen weten ze de juiste kleuren te gebruiken die zorgen voor een trendy en modieuze uitstraling.

Wij bieden pumps aan voor dames van het merk Hispanitas. Ga naar damesschoenen voor een totaaloverzicht van onze merken.

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina