Bel ons +31 (0)45 571 4473

(0)

Product was successfully added to your shopping cart.

Cruyff

Schoenen van Cruyff

In onze webshop vindt u heren en jongensschoenen van het merk Cruyff Classics. Top voetballer Johan Cruyff lanceerde in 1979 in Barcelona zijn eigen sportmerk. Functioneel in combinatie met chique zorgt voor de verrassende ontwerpen die deze schoenen hebben. Cruyff ontwikkelde elegante en sportieve sportkleding en sportschoenen in samenwerking met een Italiaanse ontwerper.

Later speelde Dennis Bergkamp en Marco van Basten, hun belangrijkste wedstrijden in schoenen van het bekende sportmerk Cruyff. Beide voetballers paste bij de visie van het merk, “perfect spelen met een enorm gevoel voor stijl en elegantie”. Er werd niet alleen kleding en schoenen gemaakt voor voetbal, maar ook voor andere zowel buiten als binnensporten. Het Nederlands team droegen kleding en schoenen van het merk Cruyff tijdens de Olympische Spelen in 1988. Daarnaast droeg het Nederlands Elftal zijn collecties naar interlands waardoor zijn merk Cruyff Classics groot en succesvol is geworden.

Vandaag de dag stempelt Cruyff nog altijd zijn stempel op het merk, door zijn handtekening die op elk model wordt vastgelegd. Zowel een zakelijke, casual of sportieve look kunnen gecreëerd worden met de Cruyff Classics. Wij bieden dit seizoen weer verschillende modellen aan van dit geweldige merk.

Wij bieden heren en jongens schoenen aan van het merk Cruyff. Ga naar herenschoenen of kinderschoenen voor een totaaloverzicht van onze merken heren- of kinderschoenen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.