Bel ons +31 (0)45 571 4473

(0)

Product was successfully added to your shopping cart.

Clic

Schoenen van Clic

In onze online shop vindt u kinderschoenen van het merk Clic! Een jong, creatief en dynamisch team heeft dit familiebedrijf opgericht in 1995. Het fabriceren van trendy en comfortabele kinderschoenen is waar dit bedrijf voor staat. De beste materialen en leersoorten worden gebruikt in de Spaanse fabrieken, waar de kinderschoenen worden gemaakt. De fabrieken behoren tot het merk, en ieder seizoen wordt er een grote collectie nieuwe modellen gelanceerd.

Originele details zorgen ervoor dat Clic! een eigen identiteit creëert, hierbij wordt rekening gehouden met de laatste trends en nieuwste stijlen. Zo kunnen kinderen hun eigen stijl krijgen en zijn er schoenen voor verschillende gelegenheden te krijgen. Daarnaast wordt er ook gedacht aan de basics en klassieke kinderschoenen die elk kind nodig heeft. Stoere, creatieve en leuke schoenen met een topkwaliteit biedt dit merk.

Wij bieden een grote, diverse collectie aan met o.a. sandalen, sneakers en ballerina’s van Clic aan. Ga naar kinderschoenen voor een totaaloverzicht van onze merken.

Artikelen 1 tot 12 van 38 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 12 van 38 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4