Bel ons +31 (0)45 571 4473

(0)

Product was successfully added to your shopping cart.

Bana & Co

Schoenen van Bana & Co

In onze online shop vindt u kinderschoenen van het merk Bana & Co. Oliver Tanghe, lid van de vierde generatie is nu baas van het merk. Zo heeft Maxime Tanghe, lid van de vijfde generatie zich ook al bij het team vervoegd. Het merk heeft de volledige creativiteit en productie nog zelf in de hand, iets wat heel bijzonder en zeldzaam is vandaag de dag.

Bana is afkomstig van kind in het Congolees, bij dit merk staan kinderen centraal. Het merk biedt niet alleen modieuze kinderschoenen, maar ook topkwaliteit.
Kinderen zitten nog vol in hun groei en daardoor zijn de voetjes vaak nog erg kwetsbaar.  Bana & Co vindt het belangrijk dat de natuurlijke vorm en beweeglijkheid van de voetjes niet in de weg staan bij de eerste kinderschoentjes. Hoogwaardige afwerking en kwaliteit van exclusieve Italiaanse kwaliteitsmaterialen zijn kenmerkend voor de uitvoeringen van alle schoenen van dit merk. De zolen die ze gebruiken zijn buigzaam, licht en vooral soepel, wat bijdraagt aan een goede kwaliteit.

Wij bieden o.a. meisjes en jongens Bana & Co sneakers aan. Ga naar kinderschoenen voor een totaaloverzicht van onze merken.

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2