Bel ons +31 (0)45 571 4473

(0)

Product was successfully added to your shopping cart.

AGL

Schoenen van AGL

In onze online shop vindt u diverse schoenen van het merk Antillio Giusti Leombruni. Soepel, zacht en aandacht voor de pasvorm is kenmerkend voor het merk Atillio Giusti Leombruni.

Al meer dan 50 jaar lang staat dit merk voor passie en gevoel voor design en comfort. Piero Giusti bouwde in 1958 een fabriek in Montegranaro, een klein stadje in Italië. Deze fabriek heeft hij later nagelaten aan zijn zoon Attilio Giusti. Hij zette het werk voort en creëerde elegant, comfortabel en modieus vakmanschap. Vandaag de dag zijn, zijn dochters de huidige gezichten van AGL. Ze hebben ieder hun eigen smaak en visie. Zij zijn de prioriteit van zachtheid en een goede pasvorm zeker niet uit het oog verloren, ze hebben een frisse kijk op de wereld en laten zien dat comfort en creativiteit heel goed samen passen.

Dit merk heeft zich erg geliefd gemaakt bij vele door de persoonlijke aanpak en de nauwe samenwerking. De drie dames zijn de designers van deze schoenen die altijd gemaakt zijn van het beste Italiaanse leer en suéde voor de moderne vrouw met Italiaanse klasse. Casual en chic is wat de huidige collecties uitstralen. Eenmaal proberen betekent vaak een nieuwe fan van dit Italiaans schoenen merk.

Bekijk o.a. ons aanbod sneakers en ballerina’s van dit prachtige merk, ieder seizoen wordt de collectie weer vernieuwd. Ga naar damesschoenen voor een totaaloverzicht van onze merken.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.