Bel ons +31 (0)45 571 4473

(0)

Product was successfully added to your shopping cart.

Meisjes

Meisjesschoenen

Meisjes hebben vaak al vanaf een jonge leeftijd een eigen smaak voor bepaalde kleding en/of schoenen. Naast het uiterlijk waar de meeste opletten is het natuurlijk ook belangrijk dat de schoenen goede ondersteuning geven. Kinderen klauteren, rennen en spelen er op los op veel verschillende ondergronden. Het is van belang dat de kids schoenen hebben die zorgen voor een goede comfort en ondersteuning. Vooral voor de jonge kindervoeten die nog kwetsbaar zijn is een stevige schoen van belang. Daarnaast wilt u natuurlijk dat uw kind er hip en trendy bij loopt. Gevarieerde modellen en kleuren zijn te verkrijgen voor de girls.

Wij willen dat alle kinderen er hip en trendy uit kunnen zien en hebben daarom een groot aantal merken in onze collectie. Voor ieder is er wel een merk te vinden die aansluit op uw wensen over prijzen of collecties. Welke schoen u ook zoekt voor uw kind, er is bij Harry Maas altijd een schoen te vinden die bij uw kind past.

Bekijk onze topmerken meisjesschoenen Giga, Kipling, Shoes Me, Hip, Pinocchio, Unisa, New Balance, Red Rag, Superga, Bana&Co, Clic! en K-Swiss.

Artikelen 1 tot 12 van 137 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 137 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5