Bel ons +31 (0)45 571 4473

(0)

Product was successfully added to your shopping cart.

Jongens

Jongensschoenen

Jongensschoenen kopen is vaak lastig. Welke merken bieden nou de juiste stevigheid die uw kind nodig heeft en welke hebben het beste comfort zodat de kinderen niet belemmerd worden tijdens het spelen. Ieder seizoen hebben de kinderen weer nieuwe schoenen nodig. Sandalen, gympen of sneakers voor in de zomer en stoere boots voor in de winter.

Kinderen spelen, rennen en klimmen er op los en daarom is het van belang dat de kinderen kwalitatief goede schoenen hebben. De schoenen moeten zorgen voor een goede comfort die ondersteuning zal bieden aan de nog kwetsbare kindervoeten. Daarnaast wilt u natuurlijk ook dat uw kind er leuk en hip bij loopt. Veel verschillende kleuren en modellen zijn te verkrijgen waardoor de keuze alleen maar moeilijker wordt gemaakt.

Wij willen ieder kind hippe en trendy schoenen aanbieden, daarom hebben wij veel verschillende merken jongensschoenen en prijzen in onze collectie met een groot aantal verschillende maten. Welke schoenen u ook zoekt voor uw kind bij Harry Maas vindt u altijd de schoenen die passen bij uw kind.

Bekijk onze topmerken jongensschoenen Giga, Clic!, K-Swiss, Red Rag, Shoesme, Hip, Munich, Reddz, New Balance, Pinocchio, Kipling, Bana&Co, Cruyff en Superga.

Artikelen 1 tot 12 van 130 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 130 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5